Ohjelmat

Täältä löydät kattavaa tietoa kanavamme viikoittaisista ohjelmista. Tarjolla on suorana lähetettävä keskipäivän makasiiniohjelma sekä erilaisia määräpäivinä esitettäviä ohjelmia, jotka tarjoavat vaihtelevaa sisältöä ja viihdettä juuri sinulle

Viikottaiset ohjelmat

Ma-pe klo 14-16

RadioSE.fi iltapäivä

Tervetuloa iltapäivän lähetykseen, jossa tarjoilemme ajankohtaisia aiheita kaakkoissuomesta, Kaakon Ääni – osuudessa mukaansa tempaavia haastatteluja ja tietysti erinomaista musiikkia! Kuulet tuoreet näkökulmat ja voit myös osallistua keskusteluun WhatsAppin välityksellä 040 124 1516 tai laittaa viestiä s-postilla radiose@same-eyes.com
Ota rennosti ja nauti seurastamme. Haastatteluarkistostamme löydät haastattelumme.

Pe klo 8-10

AAMUHEPULIT

Aamuhepulit Jussi & Tintti on perjantai aamujen piristysruiske! Leipuri-muusikko Jussi Mattsson ja Ravintolapäällikkö Tintti Sundström lataavat perjantai aamuisin kuuntelijoille viikonlopun alkutahdit!

Molemmat ovat intohimoisia penkkiurheilijoita ja rakkaus musiikkiin yhdistää heitä. Luvassa siis milloin mitäkin ja välillä vieraita!

Pe klo 11, uusinta La klo 17

Täysistunto

Toni Grönlund ja Joonas Wirtanen tuovat RadioSE.fi:hin suorapuheista huumoria ja hervotonta naurua. Älä jätä kuuntelematta! Ohjelma tarjoaa koukuttavaa viihdettä, naurua, käänteitä ja keskustelua, jota et halua missata – virittäydy mukaan!

Ti klo 13, uusinta Ke klo 18

Viikon Pulinat

Viikon Pulinat on keskusteluohjelma joka pureutuu niin PK/Ankkuri-lehden Viikon Pulinat palstan kirjoituksiin kuin muihin lööppeihin tavalla, joka saattaa saada kuulijan veren kiehumaan

Ma klo 13, uusinta To klo 18

Kahvihetki Gildan kanssa

Kahvihetki Gildan kanssa ohjelmassa Gildan vieraina ”ei vielä niin tunnettuja” artisteja ja muusikkoja. Ohjelmassa kuullaan myös kaksi kappaletta artistilta.
Tule mukaan mielenkiintoisten artistihaastattelujen pariin

Joka arkipäivä klo 19

DEMONI!

DEMONI! on ohjelmasarja, jossa nostetaan aina yksi kellaribändin tai artistin pop tai rock genren kappale radiosoittoon viikoksi kerrallaan. Kappale esitetään kanavalla maanantaista perjantaihin päivittäin samaan aikaa Viikon Demoni! ohjelmapaikalla.

To klo 14, uusinnat La klo 14, Su klo 14

Elokuvamusiikin
Klassikot

Elokuvamusiikin klassikot ohjelma esittelee ja taustoittaa laajalla skaalla tunnettuja ja hieman tuntemattomampia elokuvamusiikin helmiä

To klo 13, uusinta Su klo 13

Kulttuurin kimpussa –
Kini & Jukka

Tervetuloa kuuntelemaan ohjelmasarjaa, joka sukeltaa Pohjois-Kymenlaakson rikkaaseen kulttuurimaisemaan! Äänessä kaksi aihepiirin “konkaria”, Kini Laine ja Jukka Vartiainen, jotka molemmat ovat saaneet vuoden kulttuurikouvolalaisen arvonimen. Luvassa innostavaa keskustelua teatterista, elokuvista, kirjallisuudesta, taiteesta ja muusta alueen monipuolisen kulttuuritarjonnasta.

Pe klo 18

Heviraati

Tervetuloa Heviraatiin – ohjelmaan, jossa kolme raskaan musiikin ystävää, Pekka Pietiläinen, Ilari Tihula ja Tarmo Ranta syventyvät heavy- ja hardrockin maailmaan rennolla otteella. Jokaisessa jaksossa musiikkia lähestytään eri teemoin ja kuunnellaan erilaisia kappaleita, tarjoten ainutlaatuisia näkemyksiä ja mielenkiintoisia keskusteluja. Liity mukaan ja tutustu raskaan musiikin monimuotoisuuteen kanssamme!

20.2. alkaen: TI klo 18, uusinta Su klo 17

Syvään Päätyyn

Syvään päätyyn on Heidin ja Paulan luotsaama keskusteluohjelma, jossa pureudutaan kahden naisen elämän varrelta esiin nousseisiin aiheisiin, oivalluksiin, brutaalin rehellisesti ja kaikilla mausteilla.

Tervetuloa kuuntelemaan avointa puhetta sparrauksesta, itsensä kehittämisestä, elämän eri osa-alueiden ilmiöistä, nimensä mukaisesti, syvään päätyyn!

Muut ohjelmat

Ke klo 11, uusinta La klo 10

Nostalgiamatka Kouvolaan - kausi 1

Kukin meistä on joskus muistellut vanhoja hyvä aikoja. Sitä millaista ennen oli. Ohjelmasarjassa Nostalgiamatka Kouvolaan haikaillaan menneeseen aikaan ja antaudutaan eri aiheittain nostalgian lumoihin. 6-osainen sarja starttaa 31.1.

Ma klo 18, uusinta Su klo 18

Lapsuuteni Kekkoslovakia kuunnelmasarja

RadioSE.fi esittää Kari Harakan hillitömän teoksen 13-osaisena kuunnelmana.

Tähänkö sinun oma ohjelma?

Tähänkö sinun oma ohjelma?

Scroll to Top