Radio SE

Lataa RadioSE appi

Ohjelmat

Viikottaiset ohjelmat

Ma-To klo 8-10

RadioSE.fi AAMUSHOW

RadioSE.fi:n AAMUSHOW tarjoaa aamun tuoreet uutisaiheet, haastatteluja, vieraita, kilpailuja ja ennen kaikkea hyvää musaa.

Studion numero on 040 124 1516.
Haastatteluarkistostamme löydät haastattelumme.

Voita vaparit PATO AREENALLE

Voita vaparit elokuviin

Ma-To klo 14-16

RadioSE.fi ILTAPÄIVÄ

RadioSE.fi:n ILTAPÄIVÄSSÄ Elina ja Sanni ohjaavat ohjelmaansa räväkän keskustelun saattelemana ja käsittelevät eri aiheita hyvän musiikin kera.

Tule viettämään leppoisaa iltapäivää heidän kanssaan ja ota rohkeasti osaa keskusteluun.

Studion numero on 040 124 1516

Sauna-kisa

Pe klo 8-10

AAMUHEPULIT

Aamuhepulit Jussi & Tintti on perjantai aamujen piristysruiske! Leipuri-muusikko Jussi Mattsson ja Ravintolapäällikkö Tintti Sundström lataavat perjantai aamuisin kuuntelijoille viikonlopun alkutahdit!

Molemmat ovat intohimoisia penkkiurheilijoita ja rakkaus musiikkiin yhdistää heitä. Luvassa siis milloin mitäkin ja välillä vieraita!

Studion numero on 040 124 1516.

Pe klo 11

Täysistunto

Toni Grönlund ja Joonas Wirtanen tuovat RadioSE.fi:hin suorapuheista huumoria ja hervotonta naurua. Älä jätä kuuntelematta! Ohjelma tarjoaa koukuttavaa viihdettä, naurua, käänteitä ja keskustelua, jota et halua missata – virittäydy mukaan!

Ti klo 13, uusinta Ke klo 18

Viikon Pulinat

Viikon Pulinat ohjelmassa Malmberg/Klaavuniemi/Rojola kolmikko sekä viikoittain vaihtuva vieras repivät huumoria yleisönosastokirjoituksista ja kertovat kysymättä mielipiteensä epäajankohtaisista uutisaiheista. Viikon Pulinat viihdyttää tai ärsyttää. Päätä itse kumpaa.

Ma klo 13, uusinta To klo 18

Kahvihetki Gildan kanssa

Kahvihetki Gildan kanssa ohjelmassa Gildan vieraina ”ei vielä niin tunnettuja” artisteja ja muusikkoja. Ohjelmassa kuullaan myös kaksi kappaletta artistilta.
Tule mukaan mielenkiintoisten artistihaastattelujen pariin

Joka arkipäivä klo 19

DEMONI!

DEMONI! on ohjelmasarja, jossa nostetaan aina yksi kellaribändin tai artistin pop tai rock genren kappale radiosoittoon viikoksi kerrallaan. Kappale esitetään kanavalla maanantaista perjantaihin päivittäin samaan aikaa Viikon Demoni! ohjelmapaikalla.

Soittoon valitulle bändille saattaa tulla myös kutsu keikalle Kouvolan Jolene Happy Barin bändi-iltaan.

To klo 13, uusinta Su klo 13

Kulttuurin kimpussa –
Kini & Jukka

Tervetuloa kuuntelemaan ohjelmasarjaa, joka sukeltaa Pohjois-Kymenlaakson rikkaaseen kulttuurimaisemaan! Äänessä kaksi aihepiirin “konkaria”, Kini Laine ja Jukka Vartiainen, jotka molemmat ovat saaneet vuoden kulttuurikouvolalaisen arvonimen. Luvassa innostavaa keskustelua teatterista, elokuvista, kirjallisuudesta, taiteesta ja muusta alueen monipuolisen kulttuuritarjonnasta.

Pe klo 18, uusinta Su klo 19

Heviraati

Tervetuloa Heviraatiin – ohjelmaan, jossa kolme raskaan musiikin ystävää, Pekka Pietiläinen, Ilari Tihula ja Tarmo Ranta syventyvät heavy- ja hardrockin maailmaan rennolla otteella. Jokaisessa jaksossa musiikkia lähestytään eri teemoin ja kuunnellaan erilaisia kappaleita, tarjoten ainutlaatuisia näkemyksiä ja mielenkiintoisia keskusteluja. Liity mukaan ja tutustu raskaan musiikin monimuotoisuuteen kanssamme!

Ti klo 18, uusinta Su klo 17

Syvään Päätyyn

Syvään päätyyn on Heidin ja Paulan luotsaama keskusteluohjelma, jossa pureudutaan kahden naisen elämän varrelta esiin nousseisiin aiheisiin, oivalluksiin, brutaalin rehellisesti ja kaikilla mausteilla.

Tervetuloa kuuntelemaan avointa puhetta sparrauksesta, itsensä kehittämisestä, elämän eri osa-alueiden ilmiöistä, nimensä mukaisesti, syvään päätyyn!

Pe klo 20, uusinta La klo 20

HOME OF HOUSE MUSIC!

Sunnyside Sessions on Kymenlaaksolainen DJ-kollektiivi, joka on järjestänyt paikallisesti tapahtumia, kovalla menestyksellä, tyylilajinaan suurimmaksi osaksi House ja Tech house.

Nyt on aika kokeilla jotain uutta ja jännittävää nimittäin RadioSE.fi:llä kultaista “mixtapee” kuuntelijoiden perjantai-iltaan! We got a very particular set of skills! Sama Suomeksi: Biitti menee varmasti jalan alle.

Home Of The House Music tarjoilee tunnin verran groovaavaa house-musiikkia ja pitää perjantai illallakin kanavat ja fiilikset kaakossa!

Ti klo 20, uusinta Su klo 18

Rohkeasti Rakkaudella

Tiina-Marian ja Nitan ajatuksia parisuhteista, itsetunnosta, naiseudesta, seksuaalisuudesta, urasta, harrastuksista ja elämän kiemuroista aidosti, suoraan ja rohkeasti rakkaudella.

Ke klo 20, uusinta Su klo 20

Soittorasia

Maiju Vesan ja Heidi Laukkaan juontamassa Soittorasia ohjelmassa puhutaan seksistä, seksuaalisuudesta ja ihmissuhteista, kutsutaan vieraita kylään sekä paneudutaan kuuntelijoilta tuleviin kysymyksiin ja omakohtaisiin tarinoihin. Soittorasia on häikäilemätön ohjelma, joka rikkoo rajoja ja ottaa asioista selvää rohkeasti ja häpeilemättä. Tervetuloa kuuntelemaan!

Saa Kysyä – Maiju, seksuaaliterapeutti vastaa.
Kysymykset ja tarinat voi laittaa numeroon 050 322 0018 (wappi) tai onnellinenpinppi@gmail.com

Tähänkö sinun oma ohjelma?

Muut ohjelmat

WC-Kirjeenvaihtaja

Kuuntele tiistaisin RadioSE.fi: AAMUSHOW:ssa kirjeenvaihtajamme raportit päivänpolttavien tapahtumien polttipisteistä.

To klo 20

Languages with Aata!

Opi kielistä englanniksi! Käymme läpi hauskoja neuvoja oppimista varten sekä tieteellisempiä aiheita kielten opiskeluun liittyen!

Learn about languages with me in english! We’ll go through some fun tips for learning as well as more scientific topics about languages and learning!

Ke klo 13, uusinta La klo 13

RADIOFONI

Mitä tahansa voi tapahtua, ja tapahtuukin kuvitteellisessa radio-ohjelmassa nimeltä Radiofoni.

6-osaisessa kuunnelmasarjassa mm. Kuusankosken Teatterista tutut Jari Lukkari, Mira Helli, Sari Rajulin, Matti Olenius ja Sanna Mäkinen ottavat kuulijan mukaan nauruhermoja kutkuttavalle matkalle radiohuumorin pariin. Käsikirjoitus ja ohjaus Sami Malmberg.

Ke klo 13.30, uusinta La klo 13.30

MUMMOLA

Mummolassa piipahdetaan vain vartin verran, mutta siinäkin ajassa ehtii kuunnella mukavaa musiikkia ja kyseenalaisia kannanottoja. Pääset seuraamaan myös Mummolan Keskusradioteatterin esittämää kuunnelmasarjaa Elsa ja Hilma, joka kertoo palvelustalossa asustavien ystävysten arjen seikkailuista.

Tähänkö sinun oma ohjelma?