Radio SE

Lataa RadioSE appi

Mainostajalle

Radiokanavamme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tuoda esiin yritystäsi ja palveluitasi sekä tehostaa brändiäsi tehokkaasti ja vaikuttavasti. Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia mainosratkaisuja ja yhteistyömahdollisuuksia.

Oli kyseessä sitten pieni paikallinen kivijalkayritys tai suurempi toimija, meiltä löytyy varmasti juuri sopivan yhteistyökumppanuuden muoto.

Anna meidän auttaa yritystäsi kuulumaan

Edullista spotti- ja näyttömainontaa

Perinteinen spottimainonta saavuttaa laajan kuulijakunnan kustannustehokkaasti. Mainokset välittyvät tehokkaasti ja toistot tavoittavat kohdeyleisön. Samanaikaisesti toteutettu näyttömainonta kauppakeskuksissa varmistaa mainoksen tehon.

Keskusteluohjelmat

Tuotamme kanavalle useita keskustelu- ja teemaohjelmia joihin on mahdollista ostaa kumppanuus. Tällöin asiakkaan lainerit toistuvat ohjelman esityksen yhteydessä, ohjelmasta syntyvässä podcastissa sekä sen somenäkyvyydessä. Tämä mahdollistaa vahvan brändin näkyvyyden ja sitouttaa kuulijakuntaa entisestään.

RadioSE.fi:n AAMUSHOW

Maanantaista torstaihin lähetettävän suoran aamuohjelman kumppani tuodaan kuukauden ajan lähetyksen aina säännöllisesti esille. Myös sponsoroidut kilpailut ovat hyvä tapa tehdä brändimainontaa kanavallamme.

Viihteelliset radiokuunnelmasarjat

Itse käsikirjoittamamme viihteelliset radiokuunnelmasarjat ovat loistava vaihtoehto ohjelmayhteistyölle. Ne tuovat iloa ja hyvää mieltä kuulijoille sekä jäävät mieleen ja niitä kuunnellaan aina uudelleen. Viihteelliset sarjat vahvistavat asiakkaan brändiä ja luovat erittäin positiivista mielikuvaa.

Laadukkaat podcastit

Ja tarvittaessa laadukkaalla monikamerakuvalla. Podcasteja voidaan hyödyntää erinomaisina brändin vahvistajina, ja ne siirtyvät radioesityksen jälkeen erilaisille podcast-alustoille, jolloin ne tarjoavat jatkuvaa näkyvyyttä asiakkaan lainerien kera.