Radio SE

Lataa RadioSE appi

Kuunnelmastudio

Kuunnelmastudiossamme toteutamme äänimaailman, joka jää kuulijoiden mieleen

Kuunnelmastudio tarjoaa täyden palvelun ratkaisun kaikenlaisiin äänitystarpeisiin. Oli kyseessä perus radiomainosspotti, kiehtova kuunnelma tai yrityksellesi räätälöity mainossarja, meiltä löytyy kaikki tarvittava visionne toteuttamisen.

Kuunnelmastudio tarjoaa täydellisen akustiikan ja tilaa näyttelijöiden luovaan ilmaisuun. Tilavassa studiomme on helppo eläytyä rooleihin niin äänellisesti kuin fyysisestikin, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden, johon sisältyvät kaikki tuotannon vaiheet. Meillä voit luottaa siihen, että projektisi hoidetaan ammattitaidolla ja tinkimättömällä laadulla. Tiimimme hoitaa puolestasi kaiken tarvittavan, olipa kyseessä sitten konseptin ideointi, käsikirjoituksen luominen, näyttelijävalinnat, äänisuunnittelu, äänitys, musiikkipalvelut, ohjaus tai graafiset palvelut.

Olipa kyseessä sitten juonellinen mainos tai kiehtova kuunnelma, Kuunnelmastudiossamme toteutamme äänimaailman, joka jää kuulijoiden mieleen. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumattomia äänikokemuksia!

SAMI MALMBERG
KANAVAPÄÄLLIKKÖ
+358 400 754 370
sami.malmberg@same-eyes.com