Radio SE

Studion WhatsApp
+358 40 124 1516

KAAKKOIS-SUOMEN OMA PAIKALLISRADIO NETISSÄ

VIIKOTTAISET OHJELMAT

Täältä löydät kattavaa tietoa kanavamme viikoittaisista ohjelmista. Tarjolla on suorana lähetettävä keskipäivän makasiiniohjelma sekä erilaisia määräpäivinä esitettäviä ohjelmia, jotka tarjoavat vaihtelevaa sisältöä ja viihdettä juuri sinulle.

JALLEN ULJAS MAAILMA

JALLEN UUSI ULJAS MAAILMA

Ma-To klo 11-13

Jallen ”Uusi uljas maailma” on musiikilla rytmitetty iltapäivän puheohjelma, joka formaattina tarjoaa tuttua päivittäistä radioviihdettä vieraineen, eikä pelkää puhua asioista niin kuin ne näkee. Jallen kokemus ja eletyt vuodet tuovat ohjelmaan omanlaisensa tvistin, jossa laitetaan itsensä likoon ja vaaditaan sitä myös kuulijoilta. Uljas uusi maailma – ohjelma katsoo koko maailman asioita paikallisen ikkunaruudun läpi, joten alueen asioihin saadaan näkökulmaa myös. Musiikkia unohtamatta.

ELOKUVAMUSIIKIN KLASSIKOT

ELOKUVAMUSIIKIN KLASSIKOT

To 11-13 välillä

Elokuvamusiikin klassikot ohjelma esittelee ja taustoittaa laajalla skaalla tunnettuja ja hieman tuntemattomampia elokuvamusiikin helmiä. Teemoja kuullaan niin toiminta- ja seikkailuelokuvista kuin draamoista ja trillereistä.

VIIKON PULINAT

VIIKON PULINAT

Ti klo 13

Viikon Pulinat on keskusteluohjelma joka pureutuu niin PK/Ankkuri-lehden Viikon Pulinat palstan kirjoituksiin kuin muihin lööppeihin tavalla, joka saattaa saada kuulijan veren kiehumaan! Kaunistelematonta ja suoraa puhetta kärkevistä uutisoinneista ja muista mediasta löytyneistä hölmöilyistä. Mukana studiossa ajoittain myös vieraita joiden kanssa käymme käsiksi aiheisiin niin, että tuntuu! Älä jää paitsi – Suodattamatonta keskustelua ja muuta diiba-daabaa.

TÄYSISTUNTO

TÄYSISTUNTO

Pe klo 11

Toni Grönlund ja Joonas Wirtanen tuovat RadioSE.fi:hin suorapuheista huumoria ja hervotonta naurua. Älä jätä kuuntelematta! Ohjelma tarjoaa koukuttavaa viihdettä, naurua, käänteitä ja keskustelua, jota et halua missata – virittäydy mukaan!

KAHVIHETKI GILDAN KANSSA

KAHVIHETKI GILDAN KANSSA

Ma klo 13

Kahvihetki Gildan kanssa ohjelmassa Gildan vieraina ”ei vielä niin tunnettuja” artisteja ja
muusikkoja. Ohjelmassa kuullaan myös kaksi kappaletta artistilta.
Tule mukaan mielenkiintoisten artistihaastattelujen pariin

Scroll to Top