Radio SE

Lataa RadioSE appi

Kuusaan Mediatalo - Radiomme koti

Avarassa ja valoisassa radiostudiossamme työskennellään energisessä ilmapiirissä. Lähetyksiin mahtuu helposti useampikin vieras tai tarpeen vaatiessa jopa esiintyjä.

Tuotamme monipuolisia yrityspodcasteja, ja tarjoamme myös ammattitaitoisen juontajan palvelut tarpeen mukaan. Hoidamme myös jakelun eri alustoille.

Kuunnelmastudiomme on nimensä mukaisesti suunniteltu radioteatteri tarpeisiin. Suuressa tilassa on helppo taltioida niin kuunnelmia kuin haastatteluja tai jopa pieniä esityksiä.

Kuusaan Mediatalo

Kuusaan Mediatalo on RadioSE.fi:n koti. Kiinteistössä toimiin myös Mainostoimisto Same-eYes, joten kaikki sisä- ja ulkomainonnan palvelut sekä kuva- ja äänituotannon tilat ovat kätevästi seinän takana.

Ohjelmien esitysajat

Ohjelma

Päivä / Aika

RadioSE.fi AAMUT

Ma-Pe klo 8-10

Demoni!

Ma-Pe klo 19

Syvään Päätyyn

Ma klo 20

Rohkeasti Rakkaudella

Ti klo 20

Soittorasia

Ke klo 20

Languages with Aata!

To klo 20

Perjantain Paikalliset - Teematunti

Pe klo 12-13

Heviraati

Pe klo 18, uusinta Su klo 19

Home of House Music

Pe klo 20, uusinta La klo 20

Kahvihetki Gildan Kanssa

La klo 11

Kulttuurin Kimpussa - Kini & Jukka

La klo 13

Mummola

La klo 14, uusinta Su klo 14

Elokuvamusiikin Klassikot - Teematunti

Su 15-16

Mikä RadioSE.fi on?

RadioSE.fi on aidosti itsenäinen, Kaakkois-Suomalainen vaihtoehto valtakunnallisille radiokanaville. Kouvolasta lähtöisin oleva RadioSE.fi kanava tarjoaa aina monipuolista musiikkia, ajankohtaista asiaa ja Kaakkois-Suomalaista sisältöä; ihmisiä, asioita ja ilmiöitä.

RadioSE.fi kanavalla mainostaja tavoittaa alueellisen mainonnan hinnalla koko Suomen potentiaaliset asiakkaat. Radiomainontaa tukee myös ylläpitämämme mainosnäytöt Kaakkois-Suomalaisissa kauppakeskuksissa.

RadioSE.fi:n omistaa Mainostoimisto Same-eYes, joka pystyy tarjoamaan mainostajille myös kaikki muut mainonnan palvelut.

Laitetaan Kanavat Kaakkoon!

Kuuntele missä vaan!

Lataa RadioSE-sovellus

Ihmiset

Lehdistötiedotteet ja sisällöntarjoajat: radiose@radiose.fi. Musiikintarjoajat: jami.kananen@same-eyes.com
Kiitos kiinnostuksestasi kanavaamme kohtaan – odotamme innolla mahdollista yhteistyötä!

SAMI MALMBERG

juontaja/kanavapäällikkö

Sami Malmberg on yli kolmekymmenvuotisen mainosalan kokemuksen lisäksi kynäillyt proosaa, sketsiviihdettä, mainoselokuvia, näytelmiä, radiohupailuja ja musiikkia. Oman radio-ohjelman tekoa hän kokeili jo parikymppisenä SBC-Radiossa ja juonsi Viikon Pulinat talk showta Same-eYes Viihteen kanavalla, jokunen vuosi sitten. RadioSE.fi:ssä hän tuottaa, kirjoittaa, scouttaa uusia ohjelmia ja on kanavalla ehkä välillä äänessäkin

ELINA VIHOLAINEN

äänitysteknikko
juontaja
elina.viholainen@same-eyes.com

Elinalla on pitkä kiinnostus radiotyöhön ja meillä hänen toimenkuvaansa kuuluu ohjelmien ja podcastien äänitystekniikan hoito, sisällön tuottaminen sekä enenevässä määrin juonnot.

Elinaa on kiinnostanut aina kaikki luova tekeminen. Hän on motivoitunut oppimaan uutta ja luomaan uraan radiomaailmassa.

TINTTI SUNDSTRÖM

juontaja

Tintti on musiikkia rakastava ja radiotyöstä unelmoinut tapahtuma-alan yrittäjä ja varaston apupoika-Antero Valkealasta.
Tintti on todellinen “jokapaikanhöylä” jonka ainoa heikkous on ääretön nopeus. Hänen miellyttävän pehmeä radioääni pääsee oikeuksiinsa varsinkin niinä hetkinä jos vauhti sattuu hetkeksi hiljenemään.

TONI GRÖNLUND

juontaja/radiotuottaja

Toni on paljasjalkainen kouvolalainen. Hän kasvoi kuunnellen legendaarista kouvolalaista SBC radiota.

Toni on viime vuosina tehnyt radioihin mainosspiikkejä ja eri tuotantoihin voice overeita. Hän käsikirjoittaa, isännöi ja tuottaa myös omaa Pintaa syvemmälle -ohjelmaa, jonka löydät Same-eYes Viihteen podcasteista sekä suoratoistopalveluista.

RadioSE.fi:ssä Toni juontaa “Täysistunto” -ohjelmaa perjantaisin klo 11 ja on myös yksi RadioSE.fi:n kanavaäänistä.

JUSSI MATTSSON

juontaja

Jussi Mattsson on tehnyt 20 vuotta pitkän uran muusikkona ja äänimainosten parissa. Äänen kanssa työskentely on luonut Jussille vahvan saundin niin äänihuuliin kuin tuotantoon.

Jussi rakastaa kokkaamista, leipomista, puujalkavitsejä ja kajaalirockia!

Hyvät pohjat palkitsee aina, niin näissäkin hommissa!

JAMI KANANEN

musiikkipäällikkö

Jami on mies RadioSE:n musiikin takana. Jami on vaikuttanut radiokanavilla jo vuodesta 1988 ja hän on toiminut niin musiikkipäällikkönä, kuin kanava- ja ohjelmapäällikkönä useissa kaupallisen alan radioissa, siksipä mies palkittiin vuonna 2017 Radio Awards -Gaalassa Kultainen Mikrofoni -elämäntyöpalkinnolla.

Jamin rauhallinen ja syvä ääni on tuttu myös juontajana. Musiikkimies henkeen ja vereen. Eikä sitä tiedä josko hän intoutuu tekemään ohjelmaakin RadioSE:hen

PAULA SEPPÄLÄ

Paulan vastuualueena on RadioSE:n myynti. Valkealasta kotoisin oleva Paula tuntee Kymenlaakson kuin omat taskunsa ja onkin monille tuttu jo Radio Kaakon ajoilta.

Yrittäjätausta luo ymmärrystä asiakkaiden tarpeille ja Paulan kanssa onkin helppo miettiä erilaisia radiomainonnan mahdollisuuksia. Kynä pysyy mainiosti Paulan kädessä, joten tarvittaessa hän kirjoittaa myös tekstejä mainoksiin

MUKAAN TEKEMÄÄN RADIOSISÄLTÖÄ.

Onko sinulla mielestäsi loistava idea radio-ohjelmasta tai uskot siihen että olet loistava juontaja tai syntynyt haastattelijaksi? Omistatko mielestäsi sen kuuluisan “radio-äänen”? Kiinnostaako sinua joku aihepiiri, urheilu, kulttuuri, politiikka, viihde, huumori. Vai onko sinulla on pöytälaatikossa valmiina ohjelma tai ohjelmasarja, joka vain etsii esityskanavaa?

Jos haluat olla mukana luomassa upeaa ohjelmaa ja saada sen kuuluville, lähetä meille lyhyt kuvaus itsestäsi sekä ideastasi tai valmiista ohjelmastasi osoitteeseen radiose@same-eyes.com.

Se voi olla askel kohti sitä, että sinua tai ohjelmaasi kuunnellaan pian halki Suomen!

Seuraa meitä

Liity seuraajaksi ja kuuntele!