Radio SE

Studion WhatsApp
+358 40 124 1516

KAAKKOIS-SUOMEN OMA PAIKALLISRADIO NETISSÄ

OHJELMASARJAT

Täältä löydät valikoiman määrämittaisia sarjoja, joita kuulet kanavallamme ja jotka esityksen jälkeen löytyvät Same-eYes Viihteen podcast arkistosta. Tarjolla on sekä oman tuotantomme että kiehtovia yhteistyösarjoja, jotka tarjoavat monipuolista viihdettä ja informatiivistä sisältöä.

HÖPPÄNÄTONTUN TONTTUKOULU

HÖPPÄNÄTONTUN TONTTUKOULU

1.-24.12. Klo 9 ja 17

Tervetuloa Höppänätontun 24-osaiseen Tonttukouluun.

Jokaisessa jaksossa saatte oppia uusia asioita tonttuilusta ja seikkailuista, joita tontut kokevat.
Höppänätonttu on ystävällinen ja viisas opettaja, joka opastaa teitä kaikissa tonttumaailman kommelluksissa.
Kuvitelkaa, kuinka ihanaa on tietää, miten pakata lahjat kauniisti ja liikkua äänettömästi ympäriinsä, jotta kukaan ei kuule teitä. Kuuntele uusi jakso joka päivä Jouluaattoon asti.

PALLON PELASTAJAT

PALLON PELASTAJAT

Joka Ke klo 18, uusinnat La klo 9

Riittääkö tästä pallosta kaikille? Jokainen meistä haluaa olla pallon pelastaja, kukin omalla tavallaan. Tapoja on yhtä monta kuin tekijää, esittelemme tässä podcastissä heistä 8.

Tässä ohjelmassa juontajina toimivat Sami Markkanen, Kotkan Energian toimitusjohtaja ja Annika Aalto, Kotkan Energian markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

NOSTALGIAMATKA KOUVOLAAN

NOSTALGIAMATKA KOUVOLAAN

(TULOSSA)

Kukin meistä on joskus muistellut vanhoja hyvä aikoja. Sitä millaista ennen oli. Ohjelmasarjassa Nostalgiamatka Kouvolaan haikaillaan menneeseen aikaan ja antaudutaan eri aiheittain nostalgian lumoihin. Keskustellaan aikalaisten kanssa siitä, mitä muistoja nyt monen vuoden jälkeen heille on jäänyt. Nostalgiajuna pysähtyy ainakin Kouvolan Teatterin, Kouvolan vanhojen elokuvateatteireiden sekä Kuusankosken entisen poliisilaitoksen pysäkillä ja matkustajat koluavat läpi kaupungin olleet ja menneet kuppilat

Nostalgiajunaa kuljettaa Toni Grönlund.

Scroll to Top