Radio SE

Studion WhatsApp
+358 40 124 1516

KAAKKOIS-SUOMEN OMA PAIKALLISRADIO NETISSÄ

IHMISET

JALLE NIEMELÄ

radiotuottaja, RadioSE.fi

Jalle Niemelä on RadioSE.fi:n grand old man ja edelleen rockmusiikin kävelevä tietosanakirja. Koska Radio Kaakon monimuotoinen musiikkikatalogi jatkaa RadioSE.fi:n musiikkivalintana, oli luontevaa, että Jalle siirtyi myös uuden kanavan tekijöihin. Jalle on juontanut ja tuottanut ohjelmia niin valtakunnallisissa kuin paikallisissakin kaupallisissa radioissa ja toimii nyt siis RadioSE.fi:n tuottajana ja toki juontajana.

SAMI MALMBERG

mainospäällikkö, radiotuottaja, RadioSE.fi

Sami Malmberg on yli kolmekymmenvuotisen mainosalan kokemuksen lisäksi kynäillyt proosaa, sketsiviihdettä, mainoselokuvia, näytelmiä, radiohupailuja ja musiikkia. Oman radio-ohjelman tekoa hän kokeili jo parikymppisenä SBC-Radiossa ja juonsi Viikon Pulinat talk showta Same-eYes Viihteen kanavalla, jokunen vuosi sitten. RadioSE.fi:ssä hän tuottaa, kirjoittaa, scouttaa uusia ohjelmia ja on kanavalla ehkä välillä äänessäkin.

TONI GRÖNLUND

juontaja/radiotuottaja, RadioSE.fi

Toni on paljasjalkainen kouvolalainen. Pikkupoikana hän kasvoi SBC Radiota kuunnellen, ja yhdeksi suurimmaksi esikuvakseen hän mainitseekin Henkka Hyppösen.
Toni on viime vuosina tehnyt mm. radioihin mainosspiikkejä, eri tuotantoihin voiceovereita, ja ollut myös monissa podcast-tuotannoissa mukana houstin roolissa. Toni käsikirjoittaa, isännöi ja tuottaa myös omaa Pintaa syvemmälle -ohjelmaa, jonka löydät Same-eYes Viihteen podcasteista.
RadioSE.fi:ssä hän toimii mm. juontajana ‘Täysistunto’-ohjelmassa, sekä kanavaäänenä.

JAMI KANANEN

musiikkipäällikkö, RadioSE.fi

Jami on mies RadioSE:n musiikin takana. Jami on vaikuttanut radiokanavilla jo vuodesta 1988 ja hän on toiminut niin musiikkipäällikkönä, kuin kanava- ja ohjelmapäällikkönä useissa kaupallisen alan radioissa, siksipä mies palkittiin vuonna 2017 Radio Awards -Gaalassa Kultainen Mikrofoni -elämäntyöpalkinnolla. Jamin rauhallinen ja syvä ääni on tuttu myös juontajana. Musiikkimies henkeen ja vereen. Eikä sitä tiedä josko hän intoutuu tekemään ohjelmaakin RadioSE:hen.

PAULA SEPPÄLÄ

mediamyyjä, RadioSE.fi

Paulan vastuualueena on RadioSE:n myynti. Valkealasta kotoisin oleva Paula tuntee Kymenlaakson kuin omat taskunsa ja onkin monille tuttu jo Radio Kaakon ajoilta.

Yrittäjätausta luo ymmärrystä asiakkaiden tarpeille ja Paulan kanssa onkin helppo miettiä erilaisia radiomainonnan mahdollisuuksia. Kynä pysyy mainiosti Paulan kädessä, joten tarvittaessa hän kirjoittaa myös tekstejä mainoksiin.

Scroll to Top